2011. október 25., kedd

Egylépéses TERHESSÉGI tesztcsík 25mIU (Wondfo)15DB - Jelenlegi ára: 1 700 Ft


!!! A TERMÉK KÉSZLETEN VAN, AZONNAL POSTÁZOM VAGY ÁTVEHETŐ !!!
Az aukció 15 DB -  3, 5 mm széles - Egylépéses (hCG) TERHESSÉGI (25 mIU/ml) tesztcsíkot (Wondfo) tartalmaz, különcsomagolva. Bontatlan, a képen látható csomagolásban 2013. 07-ig tovább felhasználható.
A Wondfo Biotech Co., Ltd. termékeinek a HIVATALOS magyarországi FORGALMAZÓJA vagyok.
Ezért a tesztekre a szavatossági időn belűl TELJKESKÖRŰ GARANCIÁT vállalok. Az általam forgalmazott tesztek érzékenységére vonatkozó értékek megfelelnek a valóságnak.
Ha számlát kérsz a vásárlásról, akkor a megjegyzés rovatban ezt jelezheted nekem.
A vásárlás után automatikus e-mail értesítő fog menni a szükséges információkkal!
A tesztek postázása un. postakész borítékban (a Magyar Posta aktuális díjszabása szerint), diszkréten történik.
ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK  / MŰKÖDÉSI ELV
A hCG hormon röviddel a fogamzás után a kialakuló méhlepényben termelődik, majd kiválasztódik a vizeletbe. A terhességi tesztcsík antitesteket tartalmaz, melyek ezzel a hormonnal lépnek reakcióba. Amikor a tesztcsík belemerül a vizeletmintába, a hajszálcsövesség révén a minta egy hártya mentén felszívódik, majd amikor a hCG-tartalmú minta eléri a hártya tesztterületét, azon egy színes vonal alakul ki. Ha ilyen színes vonal nem alakul ki, az negatív eredményre utal. A folyamat ellenőrzéseként szolgál a kontrollterületen megjelenő másik színes vonal, amely azt jelzi, hogy a teszt végrehajtása sikeres.
A TESZT VÉGREHAJTÁSA
A tesztcsíknak és a vizeletmintának is szobahőmérsékletűnek (15-30 Celsius fok) kell lennie a teszt megkezdésekor.
Nyissa ki a lezárt tasakot, és vegye ki a  tesztcsíkot. Merítse bele a csíkot a vizeletbe úgy, hogy a nyilak a vizelet irányába mutassanak. Vegye ki a csíkot kb. 3 másodperc múlva, és fektesse egy tiszta, száraz, nem nedvszívó felületre (pl. az edény peremére).
Ügyeljen arra, hogy a vizelet szintje ne érjen fel a csíkon jelölt maximum szintig, (max line) különben a teszt eredménye félrevezető lehet!
Legkésőbb 5 percen belül olvassa le az eredményt!
AZ EREDMÉNYEK ÉRTELMEZÉSE
Pozitív (terhesség): Ha a tesztcsíkon két színes vonal jelenik meg, az egyik a tesztterületen, a másik a kontrollterületen, akkor Ön nagy valószínűséggel terhes; a vizeletéből kimutatható a hCG. A vonalak színének az erőssége eltérhet egymástól, nem kell egyezniük ahhoz, hogy pozitív eredményre utaljanak, mivel a terhesség különböző fázisai eltérő hCG-koncentrációval járnak.
Negatív (nincs terhesség): Ha a tesztcsík kontrollterületén egy színes vonal jelenik meg, és nincs vonal a tesztterületen, negatív eredményről van szó; a vizeletben nincs kimutatható hCG. Ez arra utal, hogy Ön nem terhes.
Érvénytelen: Ha csak a tesztcsík tesztterületén jelenik meg egy vonal, de a kontrollterületen egyáltalán nem látható vonal, akkor a teszt érvénytelen. Amennyiben sehol sem jelennek meg vonalak, a teszt szintén érvénytelen. Mindkét esetben egy másik tesztcsíkkal meg kell ismételni az eljárást. Ha a teszt újra sikertelen, keresse fel a termék forgalmazóját, vagy az üzletet, ahol a terméket vette!
Postaköltség:
A szállítási és garanciális feltételek fülre kattintva találod!
Utánvéttel nem küldöm.
Fizetési lehetőségek:
Személyes átvétel - Örs-Élessarok, Blaha vagy Oktogon.
Előzetes egyeztetés után Szombathelyen a vasútállomásnál.
Banki átutalással vagy személyesen bankfiókban befizetve.
Rózsaszín csekken.
Találsz OVULÁCIÓS TESZTET is a termékeim között!



Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Az aukció vége: 2011-10-24 14:00
. Egylépéses TERHESSÉGI tesztcsík 25mIU (Wondfo)15DB - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Fontos